Meille tuli vieraita, niin tein suolapalaksi tällaisia pieniä kippoja. Kaupan valmiita croustades- kippoja, jotka täytin kinkun makuisella massalla. Hyviä olivat, tosin aurajuustoa voisi laittaa ensi kerralla vähän vähemmän, ettei tulisi niin suolaisia. Pikkuisen lisäsin rahkaa (pari rkl) joukkoon lopuksi, että sain tasattua suolaisuutta.
Täyte:
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk yrttituorejuustoa
100g aurajuustoa murusina
50g palvikinkkua pieneksi silputtuna
½ dl persiljaa silputtuna
Sekoita kaikki aineet keskenään. Täytä pienet kipposet vasta vähän ennen tarjoilua, ehtivät kyllä hieman pehmetä lyhyessäkin ajassa. Koristele esim. tuoreella persiljalla.
Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you’d wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.
– David