Pätkismuffinssit

Myöskin näitä herkkuja lähtee miehelle mukaan viikonlopun syömisiksi Silmänisku Kinuskikissan sivuilta löysin kivan oloisen ohjeen. Sen sitten tuplasin. Kaksinkertaisesta taikinasta tuli 48 normaalin kokoista muffinssia. Koristelin muffinssit sulatetulla suklaalla ja nonparelleilla.

IMG_4038

Tässä vielä ohje:

1 Pätkis Mini Bites –pussi
150g margariinia
1½ dl sokeria
2 kananmunaa
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2½ rkl kaakaojauhetta
1½ dl maitoa tai kermaa

Leikkaa puolet Pätkiksistä rouheeksi ja säästä loput muffinssien sydämiksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi Pätkisrouhe nuolijalla sekoittaen.

Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi mini-Pätkis (itse laitoin puolikkaan) ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa n. 12-15 minuuttia. Anna jäähtyä.

Koristele haluamallasi tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *