Piparimökki

Minulta oli piparitöistä jäänyt muutamia ylimääräisiä osia, ja tyttäreni niitä pyöritteli hetken käsissään ja kysyi sitten: “Äiti, saanko käyttää nämä?” Luvan saatuaan ryhtyi heti puuhaan. Sulatti sokerin pannulla ja alkoi liittämään osia toisiinsa. Lopputuloksen näette tässä! Iloiset kasvot Koristelu pikeerillä, ranskalaisilla pastilleilla sekä suklaarusinoilla.

IMG_4196

Mökin sisälle piilotimme jouluisia suklaakarkkeja, ja kun pikkupojat huomasivat sivujen tähti-ikkunoista jotain paperia, he tuumasivat että siellä on roskia. Niinpä isosisko olikin tehnyt veljien mielestä roskiksen Iloiset kasvot Nyt koko ajan nimittävät tätä hienoa luomusta roskikseksi, kun se tuossa pöydällä kotiamme koristaa… Neiti vaan nauraa nimitykselle, siellä odottaa malttamattomana talon avaamista, että saa yllättää veljet Iloiset kasvot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *