Vauvakakku

Miehen mukana töihin nautittavaksi lähti tällainen kakku. Pikainen toimitus Iloiset kasvot Torstaina tein kakkupohjan, perjantaiaamuna kakku oli jo työpaikalla. Kakussa tavallinen kuuden munan pohja, kostutus appelsiinilimsalla. Täytteenä appelsiinisuklaamousse ja pursotukset flora vispillä. Kakun reunan vedin kuvioraapalla, pursotus tähtityllalla. Kakun pinnalla sipaisu kermavaahtoa, päällä vaahtokarkkimassalevy. Koristeet vaahtokarkkimassaa, lumihiutaleet pikeeriä. On muuten todella herkullista tämä täyte!! Tein siitä joskus aiemmin hyydykekakun, ja sekin meni alta aikayksikön! Iloiset kasvot

IMG_4184

Appelsiinisuklaamousse:

1 prk Flora Vispiä
½ prk Flora Vanillaa
1 prk (200g) appelsiinituorejuustoa
1 levy (200g) Maraboun appelsiinikrokanttisuklaata
sokeria
4 liivatelehteä

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
Sekoita Flora Vispi ja Vanilla ja vaahdota.
Lisää appelsiinituorejuusto, sulatettu suklaa ja sokeria maun mukaan. Sekoita tasaiseksi.
Sekoita pehmenneet liivatelehdet kuumaan vesitilkkaan ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan samalla sekoittaen.

7 Comments

 1. Tuota täytettä täytyykin kokeilla, kuulostaa tosi hyvältä. Olen myös tehnyt vastaavaa juustokakkua ja on ollut tykättyä meillä 🙂 Onnittelut! Ilmeisesti mies ei ihan huvikseen vauvakakkuja työpaikalleen kiikuta ;DD

 2. Kiva kun kävit kommentoimassa kakkuani. Ihanaa joulunalusaikaa teillekin ja rauhallista Joulua.

 3. Kiitos kommenteista!
  Kotiäiti, juu ei ihan huvikseen kiikuttele vauvakakkuja työpaikalle meidänkään iskä 😉 Kiitos onnitteluista, täällä reilu kolmeviikkoinen miehenalku tuhisee kainalossa!
  Pioni, yritys hyvä kymmenen tuon reunan kanssa. Kyllä sitä muutamaan kertaan rassasin 😉 Onneksi Flora Vispi on aika armollinen kun sitä voi veivata miten päin vain ja kuinka kauan haluaa… 🙂
  Tarjuska S, kiitos toivotuksista. Kyllä joulua ja LOMAA erityisesti on tässä talossa odoteltukin! Ihanaa kun ei tarvi tämän mamman hormonihuuruissaan ihan joka aamu yövalvomisten jälkeen pompata kuin jousi sängystä pystyyn kello seitsemän! 😉

 4. Paljon onnea Reija! Ajattelinkin kun näin kakun että vauvanne on varmaan nyt syntynyt. 🙂 Ja hienon kakun olet tehnyt, se reuna on todella tyylikäs. Oikein hyvää joulua sinulle ja perheellesi, ja nauti vauvasta. 🙂

 5. uskomaton luomus tämäkin! oli varmasti työkaverit onnessaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *