Appelsiinisuklaakakku

Koristeena kakussa sulatetusta suklaasta tehdyt raidat, kultaisia pehmeitä koristehelmiä sekä appelsiinisuklaiset vohveli”sikarit”.

IMG_4312

Pohja:

2 pötköä appelsiinin makuisia Jaffa-keksejä
75g rasvaa

Murskaa keksit ja sekoita rasvaan. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan reunoille.

Täyte:

1 prk Flora Vispiä
½ prk Flora Vanillaa
1 levy (200g) Maraboun appelsiinikrokanttisuklaata
1 prk (200g) Appelsiinituorejuustoa
sokeria
4 liivatelehteä

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.

Vatkaa Flora Vispi ja Flora Vanilla vaahdoksi. Lisää sulatettu suklaa sekä tuorejuusto, sekoita.

Liuota pehmenneet liivatelehdet kuumaan vesitilkkaan, sekoita tasaiseksi. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon. Sekoita. Lisää sokera makusi mukaan.

Kaada täyte irtopohjavuokaan pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli.

Kiille:

2 prk Semperin appelsiini-persikka-ananas-mango-sosetta
2 liivatelehteä

Liota liivatteet pehmeiksi kylmässä vedessä, sekoita kuumaan vesitilkkaan. Kaada seos ohuena nauhana soseen joukkoon, sekoita tasaiseksi. Kaada hyytyneen kakun päälle vuokaan ja anna jähmettyä.

Koristele mielesi mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *