Hyydykekakku ristiäisiin

Minulta pyydettiin hedelmäistä, raikasta hyydykekakkua pienen pojan ristiäisiin. Kakku on sama kuin  tämä täällä, kiilteen tein vain eri soseesta, tällä kertaa persikka-päärynäsoseesta. Koristetoiveita ei erityisemmin ollut, joten tein sitten yksinkertaisesti ja nopeasti päivänkakkaroita ja pienen poikavauvan kakkua koristamaan. Kaikki koristeet vaahtokarkkimassaa, lisänä sokerihelmiä. Toivottavasti kakku oli tilaajalle mieluinen!

IMG_4586

4 Comments

  1. Upea!!! Mä en onnistu näissä hyydykekakuissa sitten lainkaan, mutta onneksi teitä taitureita on niin voin sitten ihailla kauniita hyydykekakkuja 🙂

  2. Kiitos, Eija! En menisi luokittelemaan itseäni taitureiden kastiin missään nimessä! 🙂 On aikoja, jolloin onnistuu paremmin tuotokset, ja aikoja jolloin ei edes jaksa innostaa… Tämä kakku onnistui ihan kivasti omastakin mielestä.

  3. sä oot niin taitava. ja taas olit tehnyt upean kakun kummitytölle. kun itseäkin kiinnostais ja viihtis käyttää vähäistä aikaa semmoiseen. mut eipä meidän tarvi kaikkien samanlaisia olla, saapi tilailla toisilta sitten kaakkuja ;=). tää oli kaunis ja monet muutkin taideteoksesi!

  4. Kiitos, Pirjo!
    Kivahan tuota kisulia oli väsätä! Ja näytti se sitten maistuvankin, ilokseni pistin merkille siinä herkkupöydässä että ei siitä kissasta paljon jäljelle illan jälkeen jäänyt…!
    Niin, eipä meistä kaikista samanmoisia saa tekemälläkään, eikä ole tarkoituskaan. Jokaisella omat taidot ja lahjat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *