JYP-fanille kakku (laktoositon)

Naapurin poika tahtoi mansikka-banaanikakun, jota koristaisi JYPin logo. Muu kakun päällä onkin sitten omasta päästä… Iloiset kasvot Kakussa täytteenä mansikkainen mousse (ohje täällä), jonka seassa banaaniviipaleita. Kostutus limsalla.

IMG_0125IMG_0126

Kakussa on pursotukset ja reunat Valion laktoositonta vispikermaa, päällinen hailakan siniseksi marmoroitua vaahtokarkkimassaa. Koristeet myöskin samaa massaa. Logon tein vapaalla kädellä mustasta, harmaasta ja punaisesta massasta. Teksti kirjoitettu elintarviketussilla. Kakun pinnalle ripottelemillani kimallehileillä yritin luoda “jäistä” tunnelmaa Iloiset kasvot

Toivottavasti kakku maistui juhlaväelle, ja toivottavasti sitä oli riittävästi! Onnea vielä tätäkin kautta Danielille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *