Aku Ankka-kakku

Meidän eskarilainen täytti vuosia ja halusi viedä eskariinkin kakkua. Osa lapsista on halunnut viedä karkkia, keksiä tms. ja osa sitten ihan oikeeta kakkua. Niin Topiaskin. Ja toiveena kakun päälle oli Aku Ankka. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, sanotaan… Niin se näyttää olevan! No, edellisenä iltana pikaisesti maalasin tuon Ankan karkkimassalevylle ja leikkasin muotoonsa ja pläjäytin kaakun päälle. Hahmotoive kun vaihtui vähän väliä, niin odotin sitä “viimeistä” toivetta iltaan saakka. No eipä tuollaisessa pikku maalauksessa kauan mene, niin saattoi hyvin odotellakin.

IMG_4760

Kakussa neljän munan tumma pohja, kostutus sitruunalimsalla. Väleissä mansikkaista moussea ja sipaisu vadelma-mansikkahilloa. Kakun päällä punainen karkkimassa, jonka päälle tein tuollaiset “tikkaukset”. Reunat ja pursotukset Flora Vispistä. Reunojen päällä noita tähden muotoisia nonparelleja. Ne on kivoja siksi, että ne ei sula kerman päällä kuten nonparellit ja strösselit yleensä. Tummalla suklaalla raapustin tekstin pinnalle.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *