Tyttöjen yhteissynttärikakku (gluteeniton)

Meidän neiti täytti keväällä 9 vuotta, ja kummitytöllä on tänään 11-vuotissynttärit, ja eilen juhlistettiin molempia tyttöjä yhdessä. Välimatkaa asuinpaikkakuntien välillä on, joten näin nämä yhdistyivät kivasti. Yhteensä siis pikkunaiset täyttivät tuon 20 vuotta! Tyttäreni itse suunnitteli kakun, ja yhdessä sen myös toteutimme. Kakussa siis ideana “nappilista” ruskeassa kankaassa.

IMG_0181

Kakussa tumma kaakaolla maustettu pohja, kostutus limsalla. Täytteenä molemmissa väleissä tämä mansikkamousse, jonka kaverina sipaisu mansikkahilloa kakkulevyn pinnalla. Päällinen suklaan makuista sokerimassaa (Fun Cakes), jonka alla ohut kerros Flora Vispiä. Pursotuksia varten kerma värjättiin hennon vaaleanpunaiseksi. Koristeet kaikki pinkkiä massaa.

Onnittelut vielä tytöille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *