Aku-kakku

Minua pyydettiin tekemään 11-vuotiaalle pojalle kakku, jossa olisi joku Aku Ankka- kuva päällä. Taustaksi toivottiin jotain värikästä. Ja kakun väliin “jotain mansikkaa”… Tässäpä sitten tämä yksilö.

IMG_4774IMG_4775

Kakussa kuuden munan tumma pohja, kostutus limsalla. Väleissä sipaisu mansikka-vadelmahilloa sekä mansikkainen mousse. Pinnalla banaanin makuinen Fun Cakesin karkkimassa, jonka alla Flora Vispi- vaahto. Samaa vaahtoa myös reunan pinta ja pursotukset. Päällä edellisenä iltana maalaamani Akun kuva sekä sokerihelmiä. Nimi ja ikä Pandan tummaa suklaata.

Minulle uusi tuttavuus oli tuo massa. Enkä kyllä henkilökohtaisesti ihastunut… Oli jotenkin kitkerän ja esanssisen makuista, ei minun makuuni herkullista. Toista mieltä olivat kyllä pikkunappulat, jotka kilpailivat siitä, kuka saa eniten jämäpaloja… Mitä mieltä Tiina oltiin teillä tuosta massasta?

5 Comments

  1. Aivan mahtava kakku! Pursotuksetkin niin kauniit, tuollaisista minä vain haaveilen…

  2. Ai että nää disney-kakut osaaki olla ain yht ilosia, värikkäitä ja saa niin hyvälle tuulelle !
    Tykkään 🙂

  3. Kiitos, Pioni ja Rouva V!
    Niin, tuo Aku on vaan niin hellyttävä otus, kun se raukka AINA epäonnistuu! 🙂 Voisko olla kellään huonompaa tuuria kuin Akulla??

  4. Kiitokset vielä tätäkin kautta! Ilari oli aivan onnessaan kakusta, joka tuli täytenä yllätyksenä. Banaanimassa oli meilläkin enemmän lasten makuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *