Hillakinuskikakku

Isänpäivänä meille tuli yhden pojan kummit käymään, juhlistamaan kummipojan synttäreitä vähän jälkijunassa. Tätä kakkua sitten nautittiin silloin. Oli oivallinen yhdistelmä synttäri- ja isänpäiväkakuksi!

IMG_4842

Kakussa kolmen munan pohja, kostutus jollain limsalla, en enää muista mitä se oli… Täytteessä valkosuklaarahkaa sekä hilloja. Ihan hyvä yhdistelmä sekin! Päällä kinuski ja reunoille pursotettu Flora Vispiä. Koristeena kullan värisiä pehmeitä sokerihelmiä sekä raastettua valkosuklaata.

3 Comments

  1. Hieno kakku!
    Erityisesti reunapursotukset. Millä tyllalla olet ne pursottanut ja voisitko vähän kuvata minkälaisella tekniikalla tuollaiset kakun kyljen toteutat?

  2. Ansku, kiitos kommentista! Pursotin tuon reunan tähtityllalla, muistaakseni se Wiltonin ”iso tähtitylla”… En muista numeroa, enkä nyt pääse sitä tarkistamaan. Nuo ruusukkeet pursotan niin, että teen ns. spiraalin, aloittaen keskustasta päin. Sitten näitä ruusukkeita vieri viereen kakun kylkeen. Valaisiko yhtään?

  3. Jeps, Kiitos paljon! Sitten vain testaamaan. Mukavaa vaihtelua perus alhaalta-ylös pursotuksille. Voisi olla Wiltonin 1M tylla..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *