Pieni perhosvauva

Minulta pyydettiin ristiäiskakun koristeeksi vauvaa, joka kävisi sekä tytölle että pojalle. Tämä “valkoinen vauva” oli se, mistä lähdettiin, ja mihin oli ihastuttu. Teinkin sitten lähestulkoon samanlaisen, tuossa juuri huomasin että perhonen vain taitaa olla laskeutunut hieman eri kohtaan! Kuvassa näkyy ikävästi vielä tomusokeria, sen poistin vielä ennen koristeen paketointia. Koriste kokonaisuudessaan vaahtokarkin makuista massaa.

Toivottavasti koriste on mieluinen!

IMG_4848

4 Comments

 1. Kaunis kiitos ihanasta taideteoksesta! Koriste on varmasti mieluinen.

  Onpa mukava katsella blogistasi hienoja töitäsi.

  Toivon sinulle luovia hetkiä ja intoa tällaisten töiden parissa jatkossakin.
  🙂 Tarja

 2. Tarja: Ole hyvä vain! Pyydä toistekin apuja, kun tarvitset. Nämä on minulle mieluisia tehtäviä. Ajan ja voimavarojen puitteissa niitä sitten toteutan oman itseni sekä muiden iloksi… Kiitos sinulle, koristetta oli mukava väsätä aamun varhaisina tunteina, kun pienet oli vielä unten mailla 🙂

 3. Kiitos todella kauniista koristeesta! Olet kyllä erityisen taitava käsistäsi!

  Ristiäiskakkua koriste ei kuitenkaan päässyt koristamaan koska ristiäiset pidettiin lasten teholla OYS:ssa.Sen sijaan koriste koristi hautajaiskakkua pikku enkelimme hautajaisissa.Iiris-vauvamme eli vain 2 päivää ja 4 tuntia.

 4. Kaisa, Lämpöinen osanotto rakkaan, pienen ihmisen poismenon johdosta! Voimia teidän koko perheelle. Antakaa surulle tilaa ja itkekää, se toivottavasti helpottaa edes hetkeksi! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *