Piparijuna

Monen toiveen, pohdinnan ja mielipiteen jälkeen lapset päätyivät junaan… Kaikilla olisi ollut oma toive pipari”taloksi” tänä jouluna. Teimme osat, koristelimme ja kasasimme junan. Pikkupojat tuumasivat, että “Oikeesti junan renkaat ei kyllä äiti roiku ilmassa!” Mutta tämä onkin satujuna, sen renkaat voi olla ilmassakin! Junan veturi ja vaunut ovat pullollaan joulukarkkeja. Puuvaunun lastina on kasa pätkiksiä. Kai oli ensin liikaa lastia, kun vaunun toinen reuna rösähti, ja se piti korjata… Muutenkin junassa on yksi jos toinenkin osa vähän vinossa, mutta lapset olivat tyytyväisiä joulujunaansa, ja se on pääasia!! Juu, ja kuva on tosiaan vähän “jouluinen”, koittakaa saada jotain selkoa!

IMG_4890

2 Comments

  1. Hieno taideteos. Lapsilla on niin ihana mielikuvitus. Olisipa meidänkin halkokasa täynnä pätkiksiä:)

    Hyvää matkaa kohti joulua!

  2. Hei,

    teidän piparijuna on aivan ihana. Olen monena vuotena tehnyt poikani kanssa piparijunan ja nyt oli tarkoitus tehdä siskontyttären kera, mutta mutta… kaava paholainen on päässyt katoamaan, enkä löydä sitä enään täältäkään. Tosin teidän junankaavoitus on paljon hienompi kuin minun ikinä olikaa..
    Ei olisi mahdollista saada kaavoja Teidän juolujunaan??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *