Aarrearkkukakku

Kaksi poikaani täytti vuosia viikon välein, ja veljekset pitivät kaverisynttärit yhdessä. Isompi täytti 5 vuotta ja nuorempi 3. Kolme kaveria sitten tuli poikien kekkereihin eräänä aamupäivänä. Poikien kakkutoiveet olivat samanlaiset, piti saada aarrearkkukakku. Tällaisen sitten pikaisesti väsäsin. Kakku koristeltu karkeilla, suklaalla, suklaarahoilla sekä kulta- ja hopeanonparelleilla.

IMG_5015

Kakussa kolmen munan suklaapohja, täytteenä minttusuklaavaahtoa ja banaanin viipaleita. Kakun kuorrutus flora vispiä, johon sekoitin sulatettua suklaata. “Puukuviointi” ihan vaan haarukalla raapustaen. Kakun ympärillä piti olla krokotiileja ja pommeja, “hiekkana” keksimurua.

Onnea omat rakkaat täystuhot! Iloiset kasvot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *