Mansikkainen synttärikakku

Yksi pojista täytti 9 vuotta, ja kun kummit tulivat kylään, tein tällaisen perinteisen kakun. Kakussa kahden munan pohja, mansikkamousse ja päällä Flora Vispiä. Ihmeellistä ollut taas viimeaikoina tuo kerma, kun ei vaahtoudu kunnolla vaikka mitä tekisi. Nyt olenkin vaihtanut toiseen, ainakin hetkeksi… Harmittaa aina, kun kakun päälle ei meinaa pursotuksia saada pysymään, kun vaahto vaan valuu ja valuu…

IMG_5260

Kakun päällä lähikaupasta espanjalaisia mansikoita ja suklaahippusia.

2 Comments

  1. Hei! Laita palautetta Flora Vispistä valmistajalle, jotta saisivat laatuun parannusta! Minä laitoin myös mutta vastaukseksi sain, että tod.näk. kylmäketju on katkennut jossain vaiheessa kuljetusta eivätkä voi tehtaalta käsin siihen vaikuttaa. En ihan usko tuohon kun olen sitä ostanut useammasta kaupasta ja laatu on huono! Kuulemma muut kuluttajat ei ole asiasta ”valittaneet”, joten tuli tunne että vika on käyttäjässä!

  2. Hei Katja!
    Olen laittanutkin muutamaan kertaan reklamaatiota Flora Vispistä, mutta vastaus on aina sama kuin sinulle oli vastattu. Kaksi kertaa laitoin tyhjän purkinkin palautuksena sinne heille, mutta aina se on samantyylistä vastausta.
    Kerran olen saanut ”hyvityksenä” viallisesta tuotteesta jonkin lahjakortin heidän tuotteisiin, en vaan enää muista tarkemmin mitä se oli.

    Yhdestä asiasta olen kuitenkin varma: Vika Ei Ole Käyttäjässä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *