Minion-kakku

Eräs poika oli isälleen esittänyt toiveen kakusta, joka olisi Minion. Isolla Minionilla voisi olla pari pienempää kaveria. En ollut kuullutkan kyseisestä hahmosta, joten Google auttoi taas 🙂 Tällaiset sain aikaan…

IMG_5667IMG_0439

Kakun piti olla gluteeniton kahdeksan hengen kakku, joten pienestä kakusta on kyse. Toivemakuna oli banaani-suklaa, sekä massapäällys. Huhhei, on kyllä noita massapäällysteisiä kakkuja tullut tehtyä tosi vähän, joten harjoitusta kyllä vaatii! Mutta onneksi joku uskaltaa tilata sellaisen, niin voin harjoitella 😉 Gluteenittomassa kakussa on aina tuo kostutus se “kompastuskivi”, kun helposti tulee liian kostea kakku. Mutta onnistui kostutuskin ihan hyvin, kivaa palautetta tuli kakusta!

Kakku on siis kolmen munan vaalea, gluteeniton kakku. Täytteenä banaaniviipaleita suklaisen moussen sisällä. Kakun pintaan sivelin tuota samaista suklaamoussea ja levitin keltaisen sokerimassan päälle. Sitten sokerimassasta tein nuo yksityiskohdat kakkuun.

Pikku-Minionit tein myöskin sokerimassasta.

Tällaista suklaamoussea laitoin banaaniviipaleiden kera väliin:

1 prk (2½dl) Flora Vispiä
1 pkt (200g) maustamatonta tuorejuustoa
100g tummaa suklaata
50g maitosuklaata
1 rkl sokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto, suklaasula ja sokeri. Täytä kakku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *