Tällaista myös tarjottiin. Kakku on tehty tyyliin “mitä kaapista löytyy”, eli ihan tuulesta temmattu koko ohje. Jos joku kokee omistavansa tämän reseptin, niin hihkaiskoon! 🙂 Koristeena suklaarouhetta, nonparelleja ja sokerihelmiä. Tällä ohjeella tulee pieni kakku, halkaisija vain n. 15 cm.

Pohja:
100g suklaakeksejä
vajaa 1 prk Bona päärynä-mangososetta
Sekoita murennetut keksit ja sose keskenään ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Täyte:
1 prk Flora vispiä
100g appelsiinituorejuustoa
150 g Maraboun appelsiinikrokanttisuklaata
2 liivatelehteä
3 rkl appelsiinimehua
Sulata osa suklaasta esim. mikrossa. Loput murskaa esim. veitsellä pieneksi hakkeeksi.
Laita liivatelehdet likoon kylmään veteen.
Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi, lisää siihen tuorejuusto. Lisää sulatettu sekä rouhittu suklaa ja sekoita tasaiseksi.
Kuumenna appelsiinimehu esim. mikrossa ja liuota liivatelehdet siihen. Lisää seos ohuena nauhana täytteen joukkoon.
Kaada täyte pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai vaikka seuraavaan päivään.
