Menimme kummityttöä juhlistamaan, ja mukanamme veimme tällaisen kakun. Toinen kuva ilman “korttia”, jonka lisäsin vielä ennen lähtöä. Kakussa tämä gluteeniton suklainen pohja, valkosuklaavaahtoa (ilmeisesti Pionilaaksosta lähtöisin tämän ohje) ja vadelmia. Kostutus sitruunalimsalla, pohjan päälle sipaisu kotitekoista mansikkahilloa. Kakku on kuorrutettu vaahtokarkin makuisella muotoilumassalla, ja massan alla voisokerikreemi. Koristeet myöskin tuota kaulintamassaa.
Kakun täyte:
5 dl flora vispiä
180g valkosuklaata
Vaahdota kerma, lisää sulatettu valkosuklaa ja sekoita. Täytä kakku.
Voisokerikreemi (Kinuskikissalta):
125 g voita tai margariinia
½ tl vaniljasokeria
250 g (= 4 dl) tomusokeria
1 rkl vettä
Pehmennä voi sähkövatkaimella notkeaksi. Lisää vaniljasokeri. Sekoita tomusokeri voin joukkoon vähin erin samalla vatkaten. Lisää lopuksi vesi ja vatkaa vielä hetken aikaa. Jos kreemi tuntuu liian paksulta ja levittäminen kakun pinnalle on hankalaa, voit notkistaa kreemin lämmittämällä sitä varovaisesti mikrossa miedolla lämmöllä.