3-vuotiaan Prinsessan kakku

Minua pyydettiin tekemään 3 vuotta täyttävälle pikkuneidille kakku, joka olisi “suklainen kakku, jossa on paljon prinsessamaista hörhellystä sekä PALJON karkkia!” 🙂 Tällaisen sain aikaan. Kakussa 6 munan kaakaolla maustettu pohja, kostukkeena sitruunalimsaa. Täytteenä pätkistäyte, jonka löysin täältä, chocomumilta. Tein täytteen kaksinkertaisena, jotta sain suuren kakun aikaiseksi. Päällä pursotukset Flora Vispiä, osa värjätty Wiltonin pastavärillä vaaleanpunaiseksi….

Continue reading →

Prinsessa ja sen koti nro 2

Tässä toinen samanmoinen piparimökki kuin aikaisemminkin. Tyttäreni oli niin murheissaan, kun sen ensimmäisen lahjoitin myyjäisiin, niin piti sitten väsätä uusi tänne kotiin 🙂 Aika tavalla tuli kopio siitä ensimmäisestä, kun piti pikapikaa saada torppa valmiiksi!

Continue reading →

Pipariprinsessa ja sen koti

Floran sivuilla oli ihania piparimaailmoita, ja tyttöni halusi että tehtäisiin prinsessamaailma. Ajattelin, että kokeillaan onnistunko edes jotenkin… Kaavat otettu Floran sivuilta, joten kiitosta sinne siis! Piparitaikinasta kaikki tehty, koristeltu pikeerillä, nonparelleilla ja sokerihelmillä. Reen kyydissä muutamia “lahjapaketteja”, eli jouluisia suklaakarkkeja. Mukava oli tätä väsätä!   

Continue reading →

7-vuotiskakku

Tein tyttöni kaverisynttäreille tällaisen kakun. Tyttö toivoi “jotain prinsessamaista”, ja olin tilannut netistä testaukseen tällaisen valmiin Belle- kakkukuvan, joten siitä sitten kakkua neidille. Kakun sisälle laitoin mansikkarahkaa liivatteella hyydytettynä, päälle pursottelin flora vispillä pursotukset. Reunoilla muutama sokerimassakukka ja valkoisia ja vaaleanpunaisia sokerihelmiä.

Continue reading →