Yhden pojan synttäreillä maisteltiin tällaista herkkua. Tämä kuva on kesältä, en muistanut ottaa kameraa synttäreillä ajoissa esille… Siksi tämä kesäinen koristelu : ) Kakku oli erittäin herkullista mansikkasoseen kanssa!
Amerikkalainen juustokakku
Pohja:
n. 15 kpl digestive- keksejä Täyte: 600g maustamatonta tuorejuustoa (itse käytin appelsiini-, vanilja- ja maustamatonta tuorejuustoa) Murskaa keksit ja sekoita niihin sula rasva. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita täytteen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi ja kaada pohjan päälle. Paista 170 asteessa uunin alatasolla n. 1 tunti. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Parasta kakku on seuraavana päivänä. Tarjoile mansikkasurvoksen kanssa. |